REFERENCIA MUNKÁK

Az Állatorvostudományi Egyetem Anatómia és Szövettani Tanszékén és a Szülészeti Tanszékén telepítettünk hűtő/fűtő klímarendszereket.

Feladatunk egy fantasztikus panorámával rendelkező lakás stílusának frissítése. Ez egy közös felújítás volt a Renna Home csapatával, akik eladásra készítették fel az ingatlant. Mi megcsináltuk a felújítást, a lányok pedig gyönyörűen berendezték ezt a pazar ingatlant.

A Barber Shop Budapest egy új üzletet nyitott az Etele Plaza-ban. Ennek a kivitelezése volt a feladatunk. Szerintünk nagyon vagány és ízléses lett!

A Női váltó bázisának design tapétázása volt a feladatunk. Köszönjük a bizalmat Nektek! :)

Újlipótvárosban, a Pozsonyi úton egy hölgy a korábban kiadásra szánt lakásába szeretett volna visszaköltözni. Alapjába véve jó állapotú volt az ingatlan, de nem éppen a mai trendeknek, műszaki tartalomnak megfelelő.

A Budai Vár közvetlen közelében lakó fiatal pár szerette volna felújítani lakásának fűtés és villamoshálózatát, illetve felfrissíteni az előszobájukat és 2 lakószobájukat. Mivel műemlékvédelem alatt áll a ház, így korlátozottak voltak a lehetőségek, de szerintünk így is nagyon szép kis otthon lett.

Egy kiadásra szánt, pinceszinten lévő üzlethelyiség belső felújítása volt a feladatunk. A bejárat életveszélyes állapotát statikai terv alapján helyrehoztuk, a villamoshálózatot bővítettünk, hogy elbírja a kiépítésre került légtechnikát és a leendő bérlő konyhai berendezéseit. A bejárat lépcsőjében a praktikum kedvéért esőelvezető csatornát...

Szintén Erzsébetvárosban, egy Király utcai régi, polgári stílusú, körfolyosós házban járunk. A lakás egy ingatlankiadással foglalkozó cég tulajdona, aki már másodszor bízott meg minket ingatlanjának felújításával.

Egy gazdagréti családi ház tetőtéri szobájának kettéválasztása és parkettájának felújítása volt a feladtunk.

Erzsébetvárosban, egy Dohány utcai régi, polgári stílusú, körfolyosós házban járunk. A lakás egy ingatlankiadással foglalkozó cég tulajdona.